Mosquito, a nije dosadan kao ostali komarci

Kada pokušam da definišem komarca, prvo što mi padne na pamet su, dosadno zujanje i neprijatno bockanje. S druge strane, kada razmišljam o online zajednicama u Crnoj Gori, nezaobilazno je, da mi među prve zapadne mosquito.

Da li ste se ikada našli u situaciju da želite da posjetite neko mjesto ili odete na neku izložbu, predstavu, žurku, svirku itd? Siguran sam da jeste, pogotovo ako ste posjetili neki grad u kome ste prvi put. Očajnički su vam bile potrebne informacije gdje, šta, kako i u koliko?
Sve to je sada dostupno uz mosquito servis!

Mosquito  funkcioniše kao jedan vid turističkog vodiča. Potpuno je besplatan za svoje korisnike. Kao centralizovan sistem nudi korisnicima veliki broj informacija o mjestima i dešavanjima. Ono što je prednost ovog servisa, u odnosu na neke slične je, mogućnost da se s korisnicima ostvari interakcija. Korisnici mogu komentarisati mjesta i dešavanja, postavljati fotografije tih mjesta i ocjenjivati događaje i mjesta.

Sjajna stvar je i što ne morate da budete za kompjuterom da bi bili u toku sa svim dešavanjima. Jednostavno downloadujete aplikaciju za Android ili iPhone. Budite u toku i kad ste u pokretu. Mosquito je besplatan i za korisnike Telenor mreže! Ako ste željni da informišete ostale o dešavanjima i mjestima u vašim gradovima, mosquito vam je omogućio da sami postavljate podatke na servisu.

Mosquito za biznis korisnike

Pošto je svakom, bilo da posluje kao profitna ili neprofitna organizacija, cilj da svi čuju za njega, mosquito servis je odličan platforma za promovisanje. Korišćenje biznis profila na mosquitou je isto besplatno! Uređujući sami svoj profil na servisu, omogućavate da informišete svoju ciljnu grupu o vašoj ponudi.

Mosquito zajednica svakodnevno raste. Postanite i vi dio mosquitoa! Ovoga ljeta vam omogućava razne pogodnosti i besplatne karte za najbolja dešavanja!

Do narednog posta, voli vas,

Ivan

Published by Ivan Radonjić

eBusiness specijalista u Crnogorkom Telekomu.U tekstovima iznosim samo moje mišljenje i ono ne predstavlja stavove kompanije u kojoj radim.

4 thoughts on “Mosquito, a nije dosadan kao ostali komarci

Napiši komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.