O meni

Ivan Radonjić je autor bloga Ivan Radonjic blog, specijalista za e-poslovanje i pozicioniranje brendova u online zajednici sa 9 godina iskustva. Pruža kompanijama, preduzetnicima i neprofitnim organizacijama usluge kreiranja strategija e-poslovanja, online komunikacije i kampanja, brandinga, izrade biznis planova i digitalne transformacije poslovanja.

Ivan je bio zvanični bloger Coding Serbia konferencije, Coca-Cola bloger u projektu Bloggers Network Adria, imao je priliku da piše kao gostujući bloger za razne domaće blogove i časopise. Sarađivao sa klijentima kao što su Car rental Montenegro, Oxbridge Content, Getting In LTD, Terrae-car, fleka itd. Ivan je trenutno e-biznis specijalista u Crnogorskom Telekomu – vodećem telekomunikacionom operatoru u Crnoj Gori.

Specijalističke studije završio na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Kao student nagrađivan od strane Ekonomskog fakulteta Podgorica i Opštine Budva.

Ivan je sportista, voli trčanje i redovno učestvuje na regionalnim maratonima. Pored sporta voli ribolov i planinarenje. Zalaže se za očuvanje životne sredine.

%d bloggers like this: