FONklame marketing festival 2015

Kao i prethodnih sedam godina, FON-ov centar za razvoj karijere organizovaće i ove godine marketing festival. Jubilarni, osmi po redu, FONklame festival marketinga održava se na Fakultetu organizacionih nauka (FON), a tema je svima nama omiljeni Digitalni marketing. Festival donosi veliki broj zanimljivosti u edukativnom, zabavnom, humanitarnom i takmičarskom dijelu.

FONklame marketing festival
fonovcentar.rs

U organizaciji festivala učestvuju studenti pa se time svake godine pokreće talas novih studenata koji se interesuju za oblast marketinga i oglašavanja. Na zabavan i edukativan način studenti se uvode u svijet marketinga, u kojem će kasnije većina njih graditi karijeru. Jedna od dodatnih vrijednosti festivala jeste takmičarski dio, koji ima veliki značaj za studente jer u praktičnom radu mogu osjetiti kako je biti marketing menadžer.

Cilj FONklama je da omogućimo studentima uvid u najnovije tendecije na polju marketinga i advertajzinga i kroz saradnju sa medijima pokažemo mladim ljudima značaj humanitarizma, jer je ovaj festival prije svega humanitarnog karaktera.

Takmičarski dio sastoji se iz rješavanja studije slučaja koju zadaju Communis i Konferencija Nova energija. Nagrada je praksa. Drugi dio takmičenja odnosi se na Best commercial moment, koji zadaje Puzzle Group. Nagrada je putovanje, rafting Tarom 1. maja. Oba konkursa zadaju stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u makretingu.

Fonklame Konkursni dio

Tema konkursa je Best commercial moment tj. naj reklamni momenat. Svi koji žele da učestvuju potrebno je da zaustave kadar svoje omiljene reklame koji im se učini najzanimljiviji, naprave screenshot i dostave sliku, kao i link reklame, iz koje je kadar i svoje podatke.

Pravila konkursa su sljedeća (po datumima):

  • Prijave se otvaraju 3. marta i slike se mogu slati do 13. marta u 21h, kada se prijave i zatvaraju
  • 14. marta izbacujemo sve slike na facebook stranicu i počinje glasanje
  • glasanje traje do 18. marta u 00:00
  • 19. marta prije podne 5 slika sa najvećim brojem lajkova ulaze u uži krug i komisija odlučuje pobjednika koji će biti proglašen uveče u Cineplexx-u.

Published by Ivan Radonjić

eBusiness specijalista u Crnogorkom Telekomu.U tekstovima iznosim samo moje mišljenje i ono ne predstavlja stavove kompanije u kojoj radim.

One thought on “FONklame marketing festival 2015

Napiši komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.